Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
X
text_mobile_product Menü

Alkonykapcsoló TWS10-A állítható

Ár:
10.122,00 Ft (7.970,08 Ft + ÁFA)
Menny.:darab
Egységár: 10.122,00 Ft/darab
Cikkszám: MESTWS10A
Gyártó cikkszám: TWS10-A
Elérhetőség: Rendelésre (átlag 2-5 munkanap)

Ingyenes szállítás termékoldalon

Ingyenes szállítás termékoldalon

Leírás és Paraméterek

INGYENES kiszállítás már 20 000 Ft feletti vásárlás esetén, illetve személyes átvételi lehetőség 23 városban a Daniella Villamosság 31 szaküzletében!

Viszonteladóknak, kivitelezőknek, villanyszerelőknek nagykereskedelmi árakat biztosítunk. Magánszemélyeknek is elérhető mennyiségi árkedvezmény. Részletekért keresse az Önhöz legközelebbi üzletünket, vagy kérjen egyedi árajánlatot!

A készüléket használhatja normál alkonykapcsolóként is, de rengeteg elektromos energiát, és így pénzt takaríthat meg, ha az alkonykapcsoló által kapcsolt világítást a hajnali, forgalomtól mentes időszakokban lekapcsolja.

A készülék lelke egy adaptív, éjfél kereső mikroszámítógép, ami megméri az előző éjszaka hosszát, ennek alapján megkeresi az éjszaka közepét, és ezekben a forgalomtól mentes időszakokban lekapcsolja a világítást. Ez a takarékos állapot beállítható fél órás lépcsőkben, 0- 4 óra időtartamra.

Programozása rendkívül egyszerű, áram alá helyezés után a LED pirosan villog. Ez idő alatt forgassa a LUX beállító gombot fel, majd le. Ekkor a LED gyorsabban villog. Ekkor állítsa be a LUX forgatógombbal a kívánt éj közepi holtidőt, 0 - 7 db. félóra értékben, és várjon, amíg a LED villogása megváltozik. Ez után a piros LED vissza adja (villogja) a félórák darabszámát, és átáll az alkonykapcsoló üzemre. Ekkor állítsa be a kívánt fényszintet a LUX gombbal. A kívánt energia takarékos üzem a második éjjeltől áll be. Csak úgy mint estleges áramkimaradás esetén is.

  • Kapcsolási pont kijelzés: vörös LED késleltetés nélkül
  • Kivezetések hossza: MT 3x0,5 1m
Alkalmazás: Elsősorban épületek, helyiségek, útvonalak biztonsági ill. szükségvilágításának, valamint világító reklámtáblák, cégemblémák automatikus ki- és bekapcsolására szolgál, ha a világosság egy adott szint alá süllyed vagy fölé emelkedik, . A kapcsolási küszöbszint elérését egy piros LED fénye jelzi. A terhelés be- ill. kikapcsolása ezt késleltetve követi
Üzemi hőmérséklet: - 25 °C ... + 60 °C