Weboldalunk "cookie"-kat használ. Ha ezen az oldalon jársz, azzal elfogadod ezeket a "finomságokat", hogy személyes beállításaid megmaradjanak és minőségi böngészésben lehessen részed. A megadott adatokat az adatvédelmi törvénynek megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, és azokat csak saját céljainkra használjuk fel az Általános Szerződési Feltételekben foglaltak alapján. Reméljük, nincs ellenvetésed! Rendben
Termékek Menü

CONSTRUMA 2018

Construma jelenlétünk képekben:

 

< >

Tisztelettel meghívjuk Önt a

CONSTRUMA 2018 - Otthonteremtési szakkiállításra!

Keressen minket az A pavilon 103A standjánál bemutatónkért és értékes kedvezményeinkért!

Az építőipar folyamatos fejlődése a CONSTRUMA csokor iránti fokozott kiállítói érdeklődésen is jól mérhető: gyakorlatilag megteltek a kiállítás pavilonjai, szinte minden hely elkelt. Ez jó hír az építőipar szereplőinek, hiszen látogatóként igen széles kínálattal, számos újdonsággal találkozhatnak majd április 11-15. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

Daniella a Construmán!

Az idei CONSTRUMA a korábbi évekkel ellentétben nem biztosít ingyenes elektronikus regisztrációt, így ezúton is szeretnénk elnézést kérni a Villanyszerelők Lapja szaklap 155. számának hátlapján megjelent ingyenes szakmai belépőt hirdető QR kód valótlan megjelenéséért.

A CONSTRUMA 2018 után komolyan érdeklődőknek közel 70%-os kedvezménnyel, 4800 Ft helyett 1500 Ft-os áron biztosítunk belépőt, melyet bármelyik napra beválthatnak! Amennyiben több napon szeretne részt venni, úgy mindegyik napra ki kell tölteni a regisztrációt és külön befizetni.

A sikeres regisztrációt követően e-mailben kap egy visszaigazoló e-mailt, csatolmányban pedig egy pdf dokumentumot, amely egy visszaigazolás arról, hogy jogosult kedvezményes jegy vásárlására. Ezt kinyomtatva magával kell hoznia és annak a pénztárban történő bemutatásával vásárolhatja meg a kedvezményes (1500 Ft) belépőjegyet. 
Amennyiben a regisztrációt követően rögtön meg is vásárolja online a kedvezményes jegyet, akkor már csak a kinyomtatott jegyet kell magával hoznia, amivel sorban állás nélkül beléphet a fogadócsarnokoban az Előregisztráltak feliratú kapuknál.

Helyszín
HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont
1101 Budapest, Albertirsai út 10.

Szakmai napok

2018. április 11-13., 9.00-18.00

Szakmai konferencia programok

Közönség napok

2018. április 14., 9.00-18.00

2018. április 15., 9.00-17.00

További információk

 


Raktárkészlet szűrő