Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
X
text_mobile_product Menü

Daniella Kihívás - Daniella VillanyÁszok - Ha teheted, segíts Te is!

A DANIELLA VILLAMOSSÁG NAGY ÉRTÉKŰ ADOMÁNNYAL SEGÍTI AZ ORSZÁGOS MENTŐSZOLGÁLAT MŰKÖDÉSÉT, EZZEL EGYIDŐBEN JÓTÉKONY CÉLÚ KIHÍVÁST INDÍT A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN

A DANIELLA KERESKEDELMI KFT. 1,32 M FT ÉRTÉKBEN ADOMÁNYOZOTT VILLAMOSSÁGI KARBANTARTÁSI ANYAGOKAT AZ ORSZÁGOS MENTŐSZOLGÁLAT SZÁMÁRA, TÁMOGATVA A SZERVEZET MŰKÖDÉSÉT – EZZEL EGYÜTT ÖSSZEFOGÁSRA SZÓLÍT FEL TÁRSADALMI CÉLÚ FELHÍVÁSÁVAL A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN

 

A Daniella Villamosság 1,32 M Ft értékben adományozott villamossági karbantartási anyagokat az Országos Mentőszolgálat számára, mellyel a közcélú szervezet telephelyeinek, állomásainak működtetéséhez kíván hozzájárulni. A hazai, családi tulajdonban lévő vállalkozás felelős munkáltatóként és piaci szereplőként adományával az új koronavírus járvány kapcsán kialakult helyzetben az összefogás és az összetartás erejére és fontosságára szeretné felhívni a figyelmet. Az adományozással egy időben ezért #DaniellaChallenge néven a közösségi médiában társadalmi célú kampányt indított, melyet kihívás formájában tett közzé a Daniella Villamosság hivatalos közösségi oldalain.

 

https://www.facebook.com/DaniellaKFT/

 

 

Napjainkban a közösségi médiában számos challenge-el, azaz kihívással találkozhatunk, melyek a COVID19 vírus kapcsán kialakult járványhelyzetben kényszerűen otthon töltött napokba biztosan csempésznek némi vidámságot.

 

A Daniella Villamosság adományával az online közösségi térben elindított kihívásának célja az, hogy felhívja a figyelmet a megfelelő óvintézkedések betartására, valamint arra, hogy az összefogás és összetartás erejével igyekezzünk közösen leküzdeni az előttünk álló kihívásokat és nehéz időszakot.

 

Miként lehet a kihívásban részt venni?

 

Akinek lehetősége van rá és teheti, segítsen ott, ahol napjainkban annak leginkább szükségét látja, természetesen a megfelelő egészségügyi és biztonsági előírások betartása mellett. Legyen az a kialakult helyzetben fokozott terhelés alatt dolgozó társaink, a folyamatos ellátásunkért most is a frontvonalban dolgozók, vagy a leginkább veszélyeztetett korban lévő honfitársaink számára nyújtott apró hozzájárulás, segítségnyújtás, bíztató üzenet. Örökítse meg ezt egy fotóval, melyet a közösségi médiában tesz közzé, használva a #DaniellaChallenge és/vagy a #Daniellakihívás hashteget. Emellett az „önkéntes jótevő” kihívhatja ismerőseit, barátait, így megosztva a kihívás üzenetét.

 

Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra, és ha teheted, segíts Te is ott, ahol szükségét látod! Elég egy apróság!

Daniella Villamosság

 

 

További információ és sajtókapcsolat:

Nagy Tamás

marketing és kommunikációs vezető

M: +36 20 245-2895

E: tamas.nagy@daniella.hu

Daniella Kereskedelmi Kft.

H-4031 Debrecen, Köntösgát sor 1-3.