Weboldalunk "cookie"-kat használ. Ha ezen az oldalon jársz, azzal elfogadod ezeket a "finomságokat", hogy személyes beállításaid megmaradjanak és minőségi böngészésben lehessen részed. A megadott adatokat az adatvédelmi törvénynek megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, és azokat csak saját céljainkra használjuk fel az Általános Szerződési Feltételekben foglaltak alapján. Reméljük, nincs ellenvetésed! Rendben
Termékek Menü
0

Gewiss Smart [3] termékcsalád akcióban

GEWISS SMART [3]

Megoldás minden igényre

 

Az új Smart [3] világítótestek kompakt megjelenése a legmodernebb LED technológiával ötvöződik, letisztult megjelenést biztosítva a termék számára bármely felhasználási területen. A Smart [3] minőségi megjelenésének köszönhetően 2017-ben Red Dot designdíjat nyert.
HATÉKONY
A Smart[3] termékcsalád a hagyományos világítótestekhez képest 50%-al kevesebb energiát használ fel, továbbá a Smart[3] S típus energiahatékonysága kétszerese a hagyományos fénycsövek energiahatékonyságának: a magas fényerő alacsonyabb energiafogyasztással párosul, csökkentve ezzel a szükséges világítótestek számát így eredményezve a jelentős megtakarítást a világítási költségekben magas vizuális komfort biztosítása mellett.
Raktárkészlet szűrő