Weboldalunk "cookie"-kat használ. Ha ezen az oldalon jársz, azzal elfogadod ezeket a "finomságokat", hogy személyes beállításaid megmaradjanak és minőségi böngészésben lehessen részed. A megadott adatokat az adatvédelmi törvénynek megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, és azokat csak saját céljainkra használjuk fel az Általános Szerződési Feltételekben foglaltak alapján. Reméljük, nincs ellenvetésed! Rendben
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Karrier

A Daniella Kft. több, mint 220 főt foglalkoztat Magyarországon. Tudjuk, hogy piaci pozíciónk folyamatos erősödésében kiemelt szerepet játszik munkatársaink elkötelezettsége és lojalitása, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő munkahelyi környezet kialakítására és munkatársaink elégedettségének növelésére.

A Daniella Kft. munkatársai, az alábbi főbb területeken dolgoznak: 

 

Jelentkezése esetén előnyt jelent, amennyiben Ön rendelkezik villamosipari végzettséggel vagy a szakmában szerzett tapasztalattal.

Amennyiben jelentkezni szeretne a Daniella Kft.-hez, kérjük, hogy küldje el fényképpel ellátott önéletrajzát és motivációs levelét a karrier@daniella.hu e-mail címre.

Raktárkészlet szűrő