Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
X
Termékek Menü

Santon tűzvédelmi kapcsoló 4P DFS-14

Ár:
93.980,00 Ft (74.000,00 Ft + ÁFA)
Menny.:darab
Cikkszám: SOL0000000035
Gyártó cikkszám: DFS-14
Elérhetőség: Raktáron (akár 24 óra)
Egységár: 93.980,00 Ft/darab

Leírás és Paraméterek

INGYENES kiszállítás már 20 000 Ft feletti vásárlás esetén, illetve személyes átvételi lehetőség 23 városban a Daniella Villamosság 30 szaküzletében!

Viszonteladóknak, kivitelezőknek, villanyszerelőknek nagykereskedelmi árakat biztosítunk. Magánszemélyeknek is elérhető mennyiségi árkedvezmény. Részletekért keresse az Önhöz legközelebbi üzletünket, vagy kérjen egyedi árajánlatot!

A napelemes rendszerekben a DC leválasztó kapcsoló általában az inverterbe van beépítve. Ha ezt a kapcsolót lekapcsolják, akkor a napelemektől az inverterhez vezető vezetékek továbbra is feszültség alatt maradnak, ami tűzoltáskor esetenként veszélyes lehet a tűzoltók számára.

A napelemek közelébe telepített Santon tűzvédelmi kapcsoló (DFS) kiküszöböli ezt a problémát, mert amint az épületben lekapcsolják az elektromos hálózatot, a 2P DFS-1 leválasztja a napelemeket az inverterhez vezető kábelekről, így sokkal biztonságosabb környezetet teremtve a tűzoltók számára.

5 ÉRV, AMIÉRT A SANTON LAKOSSÁGI TŰZVÉDELMI BIZTONSÁGI KAPCSOLÓT ÉRDEMES VÁLASZTANI

  1. TŰZ ESETÉN ÉRTÉKES IDŐT NYERHET A DFS a nemzetközi tűzoltási gyakorlat szerint működik, ezzel tűz esetén értékes időt nyerhet. Ez a gyakorlat a házban lévő összes AC energiaforrás lekapcsolásával kezdődik. Amint az AC betáplálás megszűnik, a DSF automatikusan kikapcsolja és leválasztja a napelemes mezőt. A tűzoltóknak csak a szokásos gyakorlatot kell követni, így nem vesztenek értékes időt a tetőn lévő napelemes mező leválasztásával.
  2. A DFS TELJESEN LEVÁLASZTJA A NAPELEMES MEZŐT elhelyezhető. Ez minimálissá teszi a szükséges kábelezést és a kikapcsolás a ház teljes áramtalanításához vezet, maximálva a biztonságot.
  3. AUTOMATIKUS VISSZAKAPCSOLÁS Áramszünet bármikor előfordulhat. A DFS áramszünet esetén automatikusan kikapcsol, majd az AC tápellátás visszaállása esetén automatikusan visszakapcsol, így nincs szükség kézi visszakapcsolásra minden egyes áramszünet után.
  4. A DFS A VILÁG LEGNÉPSZERŰBB DC KAPCSOLÓJÁT TARTALMAZZA A DFS egy Santon X-típusú kapcsolóval van felszerelve, ami a legnépszerűbb DC kapcsoló a napelemes rendszerek körében. A mindössze 3ms válaszidejű Santon „snapaction®” rugós mechanizmus csökkenti az elektromos ívet. Ez, kombinálva az öntisztuló érintkezőkkel, növeli a tartósságot és biztonságot. Ezen előnyök miatt sok inverter gyártó is a Santon X-típusú kapcsolót választja, mint első számú DC kapcsolót.
  5. VÁLASSZA A VILÁG VEZETŐ DC KAPCSOLÓ KÉSZÜLÉK GYÁRTÓJÁT A DC kapcsoló berendezések fejlesztésében szerte a világon szerzett több mint 80 éves, minden iparágra kiterjedő tapasztalat teszi a Santon-t elismerten a világ vezető DC kapcsoló berendezés gyártójává. A Santon Lakossági Tűzvédelmi Biztonsági Kapcsolóban egyesül az összes tudás és tapasztalat az Ön otthona, családja és értékei védelmében. Válassza a legjobb tűzvédelmi biztonsági kapcsolót, a Santon Lakossági Tűzvédelmi Biztonsági Kapcsolót!
 
Értékek az IEC 60947 - 1&3 DC21 B szerint, a (+) és (-) pólus kapcsolásával
V DC 1000 850 800 650
A 16 20 25 32
Típus: DSF Sztringek száma Pólusok száma Specikfikáció
DSF-1 2 4 Kitörhető átvezető nyílásokkal
 

KÉZI AC ÁRAM LEKAPCSOLÁS

Tűz esetén a tűzoltó első teendője az AC tápellátás lekapcsolása. Ez teszi lehetővé a tűz eloltásának elkezdését az áramütés veszélye nélkül. A Santon ennek a nemzetközi tűzoltási gyakorlatnak megfelelően fejlesztette a Lakossági Tűzvédelmi Biztonsági Kapcsolót. Ez teszi lehetővé, hogy a tűzoltók feladatai ne szaporodjanak, ha a házon napelemek vannak, maximálva ezzel a saját és az Ön biztonságát a tűz esetén.

AUTOMATA DC ÁRAM LEKAPCSOLÁS

Amint a tűzoltó lekapcsolja az AC tápellátást, a DSF érzékeli ezt. Ha az AC tápellátás több mint 5mp-ig szünetel, a DSF automatikusan kikapcsolt állapotba kerül. Mivel a DSF a napelemes mező közelében helyezkedik el, a DC nagyfeszültségű napelemes mező teljesen le lesz választva, ami biztonságos körülményeket teremt a tűzoltóknak a házban lévő tűz oltásához.