Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
X
text_mobile_product Menü

Schneider Elso Sigma Mozgássérült WC szett fehér EL740074

Ár:
84.818,00 Ft (66.785,83 Ft + ÁFA)
Menny.:darab
Egységár: 84.818,00 Ft/darab
Cikkszám: SCH740074
Gyártó cikkszám: 740074
Elérhetőség: 13 darab raktáron

Ingyenes szállítás termékoldalon

Ingyenes szállítás termékoldalon

Leírás és Paraméterek

INGYENES kiszállítás már 20 000 Ft feletti vásárlás esetén, illetve személyes átvételi lehetőség 23 városban a Daniella Villamosság 31 szaküzletében!

Viszonteladóknak, kivitelezőknek, villanyszerelőknek nagykereskedelmi árakat biztosítunk. Magánszemélyeknek is elérhető mennyiségi árkedvezmény. Részletekért keresse az Önhöz legközelebbi üzletünket, vagy kérjen egyedi árajánlatot!

A vonatkozó előírások értelmében a középületekben található akadálymentes WC-­ket vészhívó berendezéssel kell felszerelni. Ezért a Schneider Electric kimondottan ehhez az alkalmazáshoz állított össze szetteket az ELSO SIGMA hívóberendezés elemeiből.

Az akadálymentes WC szettek egy nyomó-húzó kapcsolóból, egy nyugtázó gombból, egy szobajelző lámpából és a három tápegységverzió egyikéből állnak. Az itt leírt szett UPS (szünetmentes) tápegységet és hozzá tartozó akkumulátormodult tartalmaz. Az UPS tápegység áramkimaradás esetén biztosítja a rendszer működését. Ezáltal szünetmentes tápellátással nem rendelkező épületekben is biztosított a rendszer működése áramszünet esetén. A rendszer kiépítettsége igény szerint bővíthető. SIGMA központ, szolgálati szobai modul, további hívó és leállító kapcsolók, valamint szoba- és csoportjelző lámpák beépítése által összetettebb jelzőrendszerek is létrehozhatóak.

Húzó-nyomó kapcsoló  data-cke-saved-src=
Minden csatlakoztatott jelzőlámpát, a hívókapcsolóba épített megnyugtató visszajelző fényt, valamint a nyugtázógombba épített emlékeztető lámpát a szintén fóliabevonatos nyugtázógomb segítségével lehet kikapcsolni.
Szobajelző lámpa  data-cke-saved-src=
Az akadálymentes WC szett választhatóan csoportjelző lámpával (cikksz. 740020) bővíthető. A csoportjelző lámpák a szobajelző lámpákhoz kapcsolódnak és központilag kijelzik, hogy a riasztás melyik csoportból vagy akadálymentes WC-ből érkezik. A csoportjelző lámpák szintén fény- és hangjelzést adnak.

Akadálymentes WC szettek elemei 
Vészhelyzetben a fogyatékkal élők számára nehézséget jelent, hogy felhívják magukra a figyelmet. Az akadálymentes WC-k kialakítására vonatkozó előírásokat ezért változtatták meg. Minden középületben található akadálymentes WC-t vészjelző berendezéssel kell felszerelni. A Schneider Electric ezért három szettet állított össze az ELSO SIGMA hívóberendezés elemeiből.

Az akadálymentes WC szettek egy nyomó-húzó kapcsolóból, egy nyugtázógombból, egy szobajelző lámpából és egy tápegységből állnak.

A tápegység vagy DIN-sínre szerelhető kivitelben,

 data-cke-saved-src=

vagy DIN-sínre szerelhető UPS tápegységet és akkumulátormodult tartalmazó kivitelben kapható.

 data-cke-saved-src=

A szettek ELSO JOY, FASHION és SCALA kapcsolócsaládokkal rendelhetőek.

Egyszerű telepítés – megbízható karbantartás
A SIGMA akadálymentes WC szett csupán négy elemből áll. A kiépítettség fokának függvényében a rendszer igény szerint bővíthető.
A moduláris kivitelezésnek és az egyszerű strukturális felépítésnek köszönhetően a telepítés és az üzembe helyezés egyszerű.
A megbízható használat a gyakorlatban azt jelenti, hogy a jellemző hibaforrásokat a rendszer automatikusan felismeri, és kábelmegszakadás, -törés és rövidzárlat esetén riasztást ad.

Riasztó fény- és hangjelzés

Működés
A vészjelző kapcsoló (nyomó-húzó kapcsoló) működésbe hozása riasztást ad. A riasztást a szobajelző lámpa, valamint az opcionálisan beépíthető csoportjelző lámpa vagy a szolgálati szobai egység fény- és hangjelzése jelzi vissza. A leadott riasztást a vészjelző kapcsoló is fénnyel jelzi vissza. A személyzet a riasztást az akadálymentes WC-ben elhelyezett nyugtázó gomb segítségével igazolja.
Minden akadálymentes WC szett szobajelző lámpát is tartalmaz. A hívás fény- és hangjelzése addig marad aktív, amíg azt a személyzet a helyszínen a megfelelő nyugtázó gombbal nem nyugtázza. A vészjelzés szükség esetén váltó kontaktuson keresztül személyhívóra, telefonkészülékre vagy más berendezésre is átirányítható.