Weboldalunk "cookie"-kat használ. Ha ezen az oldalon jársz, azzal elfogadod ezeket a "finomságokat", hogy személyes beállításaid megmaradjanak és minőségi böngészésben lehessen részed. A megadott adatokat az adatvédelmi törvénynek megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, és azokat csak saját céljainkra használjuk fel az Általános Szerződési Feltételekben foglaltak alapján. Reméljük, nincs ellenvetésed! Rendben
Termékek Menü
0

A FEGIME bemutatja az Európában egyedülálló, a villamosipar legfontosabb képletsorait tartalmazó legújabb ingyenes alkalmazását

Az ElectroTools app valamennyi APPLE és Android készülékre ingyenesen letölthető alkalmazás. 2016 májustól már magyar nyelven is elérhető.


A Fegime nemzetközi szövetséget európai villamosipari kereskedelemmel foglalkozó családi vállalkozások alkotják. Jelenleg 18 országban 230 nagykereskedő taggal és 1150 értékesítési ponttal rendelkezik. A Fegime Hungary 2007 óta tagja a szövetségnek.


Képletek, amiket fejben tartani képtelenség

A kiemelkedően tehetséges  emberek képesek arra, hogy a legfontosabb képleteket bármikor le tudják hívni a memóriájukból. Sokan viszont hosszú órákat töltenek el a sorok elsajátításával.
Mi egyszerűbb, de modernebb módszert kínálunk: az ElectroTools-t, az elektronikus memóriát hívjuk segítségül.
Az ElectroTools, a FEGIME Németország informatikai központjának legújabb fejlesztése, egy olyan applikáció, amely kifejezetten a nagykereskedők és vevőik számára készült, segítséget nyújt az elektrotechnikai mindennapokban.
Az applikáció automatikus számításokhoz kínál képleteket, érthető grafikákkal és átlátható táblázatokkal támogatja munkánkat. 
Valódi segítséget nyújt pl. a kábel/vezeték méretezésben, teljesítményszámításban, szatellit antenna beállításnál, vagy feszültségesés kiszámítása esetén.


Az Electrotools már most is nagyon sokoldalú, de a jövőben további tudástárral bővül majd. 


wwww.fegime.hu

Töltse le, vigye magával, használja! 
Már 6 nyelven elérhető eddig 60 000 letöltés.

Raktárkészlet szűrő