Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

XXI. Villanyszerelő konferencia 2019.04.16.

MI IS OTT LESZÜNK!
 

Az EMOSZ és a BKIK szervezésében a Schrack Technik KFT Főtámogatásával 2019. április 16-án 8:00-17:00 (kedden) megrendezésre kerül a XXI. Villanyszerelő konferencia, melynek témája az "Okos otthon - de mitől?"

Hogy miről is lesz szó, milyen program várható...?

A kezdőszó Arató Csabáé lesz, aki arról fog előadást tartani, hogy mik is az okos rendszerek, hol használják már régebb óta, hol napjainkban és milyen szabványok vonatkoznak rájuk. Ezt követően a KNX Egyesület egyik képviselő fog előadást tartani, hogy ténylegesen mi is mindaz, ami megvalósítható ezekkel a rendszerekkel, mi az a szint, amelyről már elmondható, hogy ez egy okosrendszer. Kovács Károlyról mindenkinek a túlfeszültség juthat eszébe, de talán kevesen tudják, hogy Ő is egy "KNX" guru. Az Óbudai Egyetemen a mai napig oktatja a témakört, és a régebben telepített rendszereit is üzemelteti. Sok hasznos információt tud mondani ezekről a rendszerekről, gyakorlati tapasztalatairól, előnyökről, hátrányokról. Dr. Novothny Ferenc a biztonság oldaláról fogja megközelíteni a témát, azt a fő kérdést taglalva, hogy nagyobb biztonságos érhető-e el az okosrendszerekkel? Mindemellett kitér arra is, hogy számos nagy cég miért nyitott a saját rendszere mellett az egységes, szabványos rendszerek irányába? Energiamegtakarítás, mérések és beavatkozások, adatgyűjtés - milyen megtakarítások érhetők el mindezekkel? Két kedvezőbb költségű gyakorlati megoldás, amelyekkel az okosotthonnal szembeni elvárások 90%-a kielégíthető. Az előadásokat zárja az okosotthonok, intelligens épületek a tervező, a műszaki ellenőr és a felelős műszaki vezető személyében, Horogh Gyula.

Akciós részvételi díj előjelentkezés esetén bruttó 7620 Ft (6000 Ft + Áfa),   Önkéntes BKIK, EMOSZ vagy MÉGSZ tagoknak bruttó 4445 Ft (3500 Ft + Áfa), kizárólag előzetes átutalással.

A helyszínen történő jelentkezés esetén egységesen bruttó 15.000 Ft a részvételi díj készpénzben.

Az összeg tartalmazza a szünetekben nyújtott kávé és üdítő hozzájárulást.

Tanárok, diákok és hallgatók díjmentesen vehetnek részt a konferencián, csak regisztrálni kell és a számlázási adatoknál a képzőintézmény (iskola) nevét kell megadni!
REGISZTRÁCIÓ

Helyszín: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont, 1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14.