Kategória
Aktuális akciók
Hírek
Gyártók
Szaküzleteink
Kapcsolat
Felhasználói útmutató
Karrier

 

Projoy - Tűzvédelmi és kompakt szakaszoló kapcsolók készletről

 

PEFS Széria: Tűzvédelmi kapcsoló

 

PEAS69 AC szakaszoló kapcsoló

 

Kapcsoljon biztonságosan !

A hazánkban telepített napelemes rendszerek többségéhez a legjobb és leggazdaságosabb megoldást az alábbi termékek egyikével tudja kialakítani.

 

PEFS Széria: Tűzvédelmi kapcsoló

TELJESEN LEVÁLASZTJA A PANELEKET

A PEFS tűzvédelmi kapcsoló PEDS kapcsolót használ és közvetlenül használható napelemes panelekkel. Tűz esetén a tűzvédelmi kapcsoló gyorsan lekapcsolja a teljes napelemes rendszert, magas DC feszültség veszélye nélkül. Ha az ügyfél minél alacsonyabb DC feszültséget szeretne elérni a tetőjén (pl. 80V ~ 120V alatt), lehetőségünk van több tűzvédelmi kapcsolót is telepíteni (egyet 2-3 panelenként) a maximális biztonság érdekében.

 

A LEGNÉPSZERŰBB DC KAPCSOLÓKAT HASZNÁLJA

A Projoy PEFS széria a PEDS kapcsolóval van felszerelve, ami világszerte a legnépszerűbb napelemes DC kapcsoló. A Projoy mechanikus lekapcsolási ideje 5 milliszekundum. Öntisztító funkcióval kombinálva jelentősen nagyobb kapcsolók tartóssága és biztonsága. Ezen okok miatt válassza a legtöbb inverter gyártó a PEDS kapcsolót.

 

NEM IGÉNYEL MÁS HÁLÓZATOT ÉS STABILABB KI/BEKAPCSOLÓ KÉPESSÉG

A piacon lévő más távoli kommunikációt igénylő gyors leválasztós eszközökkel összehasonlítva, a Projoy PEFS tűzvédelmi kapcsolót közvetlenül az AC áramkör irányítja, ami nem igényel további hálózatot. A meglévő váltóáramú rendszert használja. Emellett, a PEFS nem rendelkezik elektronikus úton történő kikapcsolási funkcióval, hanem egy leválasztó kapcsolóval, ami sokkal stabilabbá teszi a DC áramkörről való lecsatlakozást.

 

MEGHOSSZABBITJA AZ INVERTER ÉLETHOSSZÁT

Ha a Projoy tűzvédelmi kapcsoló van telepítve a rendszerébe, áramszünet, karbantartás vagy áramköri meghibásodás esetén, a DC áramkör automatikusan lekapcsolódik. Ez nagymértékben meghosszabbítja a solar inverterek élethosszát, és biztonságosabbá teszi az inverterek javítását.

 

PROFI DC KAPCSOLÓ GYÁRTÓ

A Projoy hatalmas DC kapcsoló gyártási tapasztalattal rendelkezik és világszerte elismert cég. A Projoy Kínában az elsőszámú cég, ami távoli kommunikációt nem igénylő áramkapcsolót gyárt, hatékonyan biztosítva a magas DC áramú tetők biztonságát.

 

AUTOMATIKUS VISSZAÁLLITÁS

A Projoy PEFS tűzvédelmi kapcsolója automatikusan visszaállítja magát. Amikor az AC áramforrás lekapcsolt (pl. áramszünet esetén) és utána visszakapcsoljuk, a PEFS önműködően visszaáll és gyorsan csatlakozik az áramkörhöz. Az ügyfélnek így nem kell kézzel visszaállítania.

Fotovolatikus rendszerek esetén az OTSZ (54/2014. (XII. 5.) BM rendelet az Országos Tűzvédelmi Szabályzatról) és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Tűzvédelmi Miszaki Irányelv-ben foglaltak alapján a napelemmodulok közelében, a DC oldalon villamos távműködtetésű és kézi tűzeseti lekapcsolási lehetőséget kell kialakítani. Ezt a funkciót látja el teljes körűen a CE minősítéssel és minden szükséges tanúsítvánnyal rendelkező Projoy termékcsalád.

A hazánkban telepített napelemes rendszerek túlnyomó többségéhez a legjobb és leggazdaságosabb megoldást az alábbi termékek egyikével tudja kialakítani:

PEFS-EL40H-2

1 string, 2 pólus

PEFS-EL40H-4

2 string, 4 pólus

PEFS-EL40H-6

3 string, 6 pólus

PEFS-EL40H-8

4 string, 8 pólus

 

 

 

 

PEAS69 AC szakaszoló kapcsoló


Tulajdonságok:

• Különböző ipari vezérlési felhasználásokra
• Jó vezetőképességű ezüst ötvözettel a magas megbízhatóságért és a hosszú élettartamért
• Kompakt, helytakarékos kivitel
• Névleges üzemi áramok: 20A, 32A, 40A, 63A, 80A
• Sínre és szerelőlapra szerelhető kivitelben