Kategória
Aktuális akciók
Hírek
Gyártók
Szaküzleteink
Kapcsolat
Felhasználói útmutató
Karrier

Befektetőknek

Befektetőknek


Köszöntő


A Daniella Kereskedelmi Kft.-t Kőszegi Dániel alapította 1992-ben, debreceni székhellyel.

Cégünk az elmúlt közel 30 évben töretlenül fejlődött és fejlődik most is, megőrizve a családi vállalkozás jellegét és előnyeit.

Hadnagy Ernő ügyvezető igazgató és Szabó Péter cégvezető személyében két kiválóan képzett közgazdász irányítja cégünket, kiegészülve a 20 fős felsővezetői szinttel, valamint a fontosabb területeken számos külső szakértővel. 

Daniella Villamosság cégvezetés

Hadnagy Ernő
ügyvezető igazgató

Daniella Villamosság cégvezetés

Szabó Péter
cégvezető

 

A Daniella Kft. megbízhatóságának és a partnerei szolgálatába állított szakértői hátterének köszönhetően mára a legnagyobb villamossági nagykereskedőknek számít Magyarországon.

 

A központi raktárból történő kiszolgáláson túl, a vásárlói igények még gyorsabb és kényelmesebb kiszolgálása érdekében napjainkra már 31 értékesítési pontból álló telephelyhálózatunkkal, kiskereskedelmi és B2B webshopunkkal, valamint több mint 300 munkatársunkkal állunk vevőink szolgálatában.

A hazai értékesítésen túl exporttevékenységet is folytatunk, Romániában a saját leányvállalatunkon, a Dominant Electric S.R.L.-en keresztül, illetve más országokban a helyi kereskedők közreműködésével.

A tudatos fejlődés útjára lépve beléptünk egy európai beszerzési társaságba, a FEGIME-be, illetve alapító tagjai vagyunk a 2007-ben megalakult FEGIME Hungary Kft.-nek, melynek köszönhetően a magyar családi vállalkozások közreműködésével kapcsolódunk nemzetközi tagcégek láncolatához, ezzel együtt az európai szakmai elit vérkeringésébe.

Széles ügyfélkörünket az alábbi termékcsoportokból szolgáljuk ki:

 • automatizálás
 • energiaelosztás
 • installáció-technika
 • kábel-vezeték
 • villámvédelem és megújuló energia
 • világítástechnika

Ügyfélkörünk eredményességét olyan szolgáltatásokkal is támogatjuk, mint:

 • alkalmazási tanácsadás 
 • részletes árajánlat készítése 
 • tervezés 
 • termékismeret oktatása 
 • 24 órán belüli kiszállítás

Vásárlóink elégedettsége számunkra kiemelt fontossággal bír, ezért igyekszünk a villamossági termékek teljes spektrumát kínálni partnereinknek. 1,8 milliárd Ft összértékű készletállományunk segítségével a legtöbb igényt akár már másnapra kiszolgáljuk. A raktári polcon nem tartott termékeket a lehető leghamarabb beszerezzük, a több mint 600 beszállítóból álló kapcsolatrendszerünknek köszönhetően.

Amit a zászlónkra tűztünk:

Értékeink, amelyek meghatározzák mindennapi tevékenységünket:

 • üzleti tisztesség
 • átlátható működés
 • az ember tisztelete
 • vevőközpontúság
 • stabilitás
 • növekedés
 • biztos egzisztencia teremtés
 • szakértelem
 • innovativitás

Vevőinknek

A működésünk fókuszába a vásárlóink elégedettségét állítottuk.

Szakértelmünkkel, tisztességes üzleti magatartásunkkal, kiszámíthatóságunkkal, és a piac diktálta igények maximális kielégítésével járulunk hozzá megelégedettségükhöz. Folyamatos, és tudatos fejlődésünk célja, hogy a piacvezető pozíciónk megőrzése mellett hosszú távon részesei lehessünk vásárlóink jövőbeni sikereinek.

Munkatársainknak

Magas szaktudást, innovativitást, vevőközpontúságot várunk el tőlük, cserébe stabilitást és biztos egzisztenciát, előremutató karrierút és folyamatos szakmai fejlődés lehetőségét nyújtjuk.

Munkatársaink számára belső online tudásbázisunk, a Daniella Akadémia biztosít folyamatos szakmai képzést. A szakértők által összeállított e-learning tananyagunk mellett támogatjuk a szakirányú továbbképzéseket, valamint felsőfokú tanulmányok szintjén is aktívan hozzájárulunk munkavállalóink törekvéseihez. 

Partnereinknek, beszállítóinknak

Beszállítóink számára az üzleti tisztességünk, kiszámíthatóságunk, és folyamatos növekedésünk jelenti a stabil, hosszú távú, eredményes együttműködés biztosítékát. Ezt mi sem példázza jobban, mint az, hogy mára már több mint 600 partnerünkkel dolgozunk közösen vásárlóink sikereiért.

Társadalmi környezetünknek

Meghatározó értékünk az ember tisztelete. Ez áll társadalmi célú kötelezettségvállalásaink középpontjában, melyért vállalatunk minden munkavállalója közösen dolgozik.Fontosabb mérföldkövek a Daniella Villamosság életében


2020

Cégünk sikeres kötvényaukciót tartott a Budapesti Értéktőzsdén. Ismét MagyarBrands díjas a Daniella Villamosság Kiváló Üzleti Márka kategóriában.

2019

A Daniella Villamosság MagyarBrands díjat nyert Kiváló Üzleti Márka kategóriában.

2018

Átléptük a 15 milliárd Ft-os éves bevételt és megnyitottuk 30. kiskereskedelmi egységünket.

2017

25. éves a Daniella Kereskedelmi Kft

2016

Megnyitottuk 20. kiskereskedelmi egységünket.

2015

Elértük a 10 milliárd Ft-os éves bevételt

2014

A Daniella csapata 200 főre bővült.

2005

Veszprémi bővítés - Kiterjesztettük nagykereskedelmi tevékenységünket hazánk teljes területére.

2004

Országos lefedettségre való törekvésünk első lépése: a budapesti egység elindítása.

2000

Cégünk központja átkerül Debrecenben, a Köntösgát sor 1-3. szám alá.

1995

Az erősáramú üzletág elindítása.

1991

A Daniella Kereskedelmi Kft. alapítása és cégbejegyzése.


Szolgáltatásaink


A mai életforma elektromosság nélkül elképzelhetetlen.
A Daniella Kft. a villamossági termékek teljes spektrumát kínálja ügyfeleinek, folyamatosan raktáron tartva azokat a polcain. A kábelvédő eszközöktől, a kábeleken és vezetékeken át, az elosztószekrényekhez, a világítástechnikai feladatokhoz vagy akár a napelemes rendszerekhez szükséges alkatrészekig nálunk biztosan mindent megtalál. A rendelkezésre álló min. 2 milliárd Ft összértékű készletállományból a legtöbb igényt másnapra teljesítjük, míg a polcon nem tartott termékeket is a lehető leghamarabb beszerezzük több száz beszállítóból álló kapcsolatrendszerünk működtetésével.

Mivel foglalkozunk


SZAKÉRTŐ ÜGYFÉLTÁMOGATÁS

Ügyféltámogató szolgáltatásainkkal minden eddiginél kényelmesebbé tesszük a vásárlást, hiszen szakértőink segítenek Önnek a céljaihoz leginkább megfelelő termékek kiválasztásában.Országos üzlethálózatunk és kollegáink elérhetőségéről a www.daniella.hu/kapcsolat oldalon tájékozódhat, központi vevőszolgálatunkat hívhatja a +36-20-444-44-20-as telefonszámon, vagy elérheti az info@daniella.hu és a vevoszolgalat@daniella.hu e-mail címeken.

Norway


Garancia a minőségre és a biztonságra


Daniella Kft. mérleg és eredménykimutatás 2019 Daniella Kft. társasági szerződés 2020.01.31 Daniella Kft. Könyvvizsgálói jelentés Daniella Kft. Kiegészítő melléklet 2019
Daniella Kft. mérleg és eredménykimutatás 2019 Daniella társasági szerződés 2020.01.31 Könyvvizsgálói jelentés Daniella Kft Kiegészítő melléklet 2019


Daniella Kft. mérleg és eredménykimutatás 2020 Daniella Kft. Kiegészítő melléklet 2020. Daniella Kft. könyvvizsgálói jelentés 2020.12.31.
Daniella Kft. mérleg és eredménykimutatás 2020 Daniella Kft. Kiegészítő melléklet 2020 Daniella Kft. könyvvizsgálói jelentés 2020.12.31.


Információs Dokumentum 2020.12.16. Hirdetmény nyelvhasználatról 2020.12.21. Hirdetmény befektetői kapcsolattartó 2020.12.21.
Információs Dokumentum 2020.12.16. Hirdetmény nyelvhasználatról 2020.12.21. Hirdetmény befektetői kapcsolattartó 2020.12.21.


Daniella Kft. konszolidált mérleg, eredménykimutatás 2020 Daniella Kft. konszolidált kiegészítő melléklet 2020 Daniella könyvvizsgálói jelentés 2020
Daniella Kft. konszolidált mérleg, eredménykimutatás 2020 Daniella Kft. konszolidált kiegészítő melléklet 2020 Daniella könyvvizsgálói jelentés 2020Tájékoztatás román cég alapításáról 40% Daniella Kft. részesedéssel


A Daniella Kereskedelmi Kft. tárgyalásokat folytat a Weerts Group SA. tulajdonosaival romániai közös vállalkozás létrehozásáról, melyben a Daniella Kft tulajdonrésze 40%-os lesz. Az alapító törzstőke teljes összege 50.000 RON. A cég alapítása és a bejegyzése 30 napon belül várható. A közös cég tervezett tevékenysége ingatlanfejlesztés lesz.

Debrecen, 2021. május 05.

Tisztelettel: Daniella Kft.

Információs Dokumentum 2020.12.16.


Daniella Kft. 2021. félévi jelentés


Információs Dokumentum 2020.12.16.


Tájékoztatás leányvállalat alapításáról 100% Daniella Kft. részesedéssel


A Daniella Kereskedelmi Kft. (székhely: 4031 Debrecen, Köntösgát sor 1-3.; Cg. 09-09-004613) tájékoztatási kötelezettségének eleget téve rendkívüli tájékoztatását ezúton teszi közzé leányvállalat alapításáról.

2021. október 18-án 3 MFt jegyzett tőkével létrehozta a HAD Real Estate Kft.-t (székhelye: 1139 Budapest, Forgách utca 22, bejegyzésre került 2021. október 25-én a 01-09-392003 számon).

A Daniella Kft. részesedése leányvállalatában 100%-os.

Debrecen, 2021.11.11.
Daniella Kereskedelmi Kft.

Információs Dokumentum 2020.12.16.