Kategória
Aktuális akciók
Hírek
Gyártók
Szaküzleteink
Kapcsolat
Felhasználói útmutató
Karrier

 

Megbízók VS Villanyszerelők - A terápia nem segít, a Daniella Villamosság igen!

 

 

Akadnak olyan helyzetek, mikor nehezen boldogulunk az életben. Ilyen bonyolult szituáció a felújítás, építkezés, tatarozás és még sorolhatnánk. Ilyenkor a legtürelmesebb Megbízó és a legprofibb Szerelő is hajlamos egymásnak feszülni.... és ha a terápia sem segít...?

 

A Daniella Villamosságnál igyekeztünk bemutatni a feszültséggel teli helyzetekből néhány igazán jó példát - és persze megmutatjuk a megoldást is, hogy happy enddel végződjön a felújítás!

 

A kisfilmek célja, hogy a sokszor megfoghatatlan villamossági piacot kicsit közelebb hozzuk a lakossághoz, és villamossági szakma képviselői számára is humorosan tudjuk tálalni a munka nehézségeit. A soron következő epizódokban igyekeztünk olyan - persze kisarkított, eltúlzott - karaktereket megjeleníteni, akik biztosan mindenkit emlékeztetnek valamelyik ismerősükre. 18 szerepre castingoltunk, mindegyikben Szabó Simon bizonyult a legjobbnak!

 

Időről időre érkezünk az új epizódokkal, ne maradj le a filmekről, és persze a hozzájuk köthető akciókról, promóciókról sem!

1. rész -FUXOS SANYA

 

2. rész - OLCSÓ JANI

 

3. rész - PAPUCS JÓSKA

 

4. rész - INFLUENCER ZSOMBI

 

5. rész - Spirituális Mirkó

 

6. rész - Fuxos Sanya és Szerelő Bazsi