Kategória
Aktuális akciók
Hírek
Gyártók
Szaküzleteink
Kapcsolat
Felhasználói útmutató
Karrier

Daniella Logisztika – Új logisztikai központból kezdjük meg vásárlóink kiszolgálást 2021-ben!

 

A Daniella Villamosságnál több tekintetben is jelentős évet zárhattunk 2020-ban. Lakossági és nagykereskedelmi webáruházaink megújulása mellett a hazai villamossági piacon egyedülálló logisztikai központberuházásnak köszönhetően megdupláztuk raktári kapacitásunkat, így 2021. első árukiszolgálását már 12 000m2-es raktárunkból kezdjük meg!

A közel 2 milliárd forintos beruházásunknak köszönhetően logisztikai állományunk 40%-kal bővült, mindemellett raktárközpontunkban egy modern automatizált, négy emelet magas raktári rendszert is szolgálatba állítunk, amely a villamossági piacon ismert apróanyagok hatékony és gyors eltárolásáért, valamint kiszedéséért, csoportosításáért lesz felelős.

A beruházás a logisztikai kapacitás duplázása mellett azt is jelenti, hogy az említett automatizált raktári rendszernek, valamint az ehhez köthető IT jellegű innovációnak köszönhetően a logisztikai folyamatlánc több eleme is felgyorsul és még pontosabb lesz.

Az intelligens robotmegoldások alkalmazása hatalmas technológiai előrelépést jelent a cégunk, és ezzel párhuzamosan a magyar villamossági anyagkereskedelem számára egyaránt.

 

„A Daniella Villamosságnál minden szükséges eszköz, tudás, és infrastruktúra adott ahhoz, hogy a forgalmunkat is megduplázhassuk. A raktári beruházásunk a webáruházi innovációnk, a sok egyéb fejlesztéseinkkel karöltve tekinthetőek egy átfogó innovációs programnak is, amely óriási jelentőséggel bír a cég életében. Ennek köszönhetően piacunkat a jövőben is dominálni tudjuk, szélesebb körben pedig a hazánkban működő cégek között technológiai tekintetben vett elithez csatlakozhatunk. Így azt mondhatom, hogy bár a koronavírus idén érintette a piacunkat is, mégis, mi több szempontból is jelentős évet zárhatunk 2020-ban.” - nyilatkozta Hadnagy Ernő, a cégünk ügyvezető igazgatója.

 

YOUTUBE videó:

 

Mások írták rólunk:

https://www.portfolio.hu/uzlet/20201216/uj-robotizalt-raktarkozpont-epult-nagytarcsan-462126

https://www.villanylap.hu/hirek/5665-gigaberuhazas-kereteben-erkezik-a-robotizacio-a-hazai-villamossagi-piacra

https://markamonitor.hu/2020/12/16/gigaberuhazas-kereteben-erkezik-a-robotizacio-a-hazai-villamossagi-piacra/

 

Képek a logisztikai központról: